Rozbudowa Centrum Śnieżek

Nowe centrum o powierzchni 296 m² wykonano z konstrukcji stalowej ocynkowanej z wysokiej jakości stali zabezpieczonej antykorozyjnie, dodatkowo elementy nośne pokryte są przeciwogniową powłoką malarską. Cała produkcja i montaż odbywały się zgodnie z polskimi normami budowlanymi, co pozwala na bezpieczne całoroczne użytkowanie obiektu. Centrum na życzenie klienta zostało dostosowane do istniejącej infrastruktury tj. bloków foliowych, w których cały czas, nawet podczas montażu, trwała produkcja roślin. – Spełniliśmy również wymagania kolorystyczne i wizualne ściśle określone przez klienta. Pokrycie obiektu stanowi specjalne refleksyjne szkło Stopsol wpływające na działalność promieni słonecznych wewnątrz obiektu i nadające niesamowity efekt wizualny – informuje Łukasz Skupień, dyrektor Działu Technicznego w firmie Agro-Sur.

REKLAMA
Targi Zieleń to życie